Ballonartiest

Schminkzilla doet meer dan alleen schminken, ze vouwt ook ballon figuren.. Als ballonnenartiest maak ik verschillende figuren met ballonnen. Kinderen zijn dol op ballonnen en zeker als ze in de vorm van hun favoriete figuur zijn.

Het is een feest met elk ballonbeest

Een schattige muis, een magische eenhoorn of gewoon een stoer zwaard. Een ballonartiest kan net dat beetje magie aan je feest toevoegen.

Ballonnen feest

Met ballonnen kun je hele leuke figuren maken waar kinderen veel plezier aan hebben. Wat dacht je van een hond of een muisje? Of een zwaard. Kinderen kunnen kiezen uit het ballon menu met tien verschillende ballonfiguren, zoals hond, muis, zwaard, vlinder, aap, beer, eenhoorn, hoed, prinses/danseres, dinosaurus.

Wil je iets speciaal op je feestje. Niet zomaar een ballonnen artiest, maar net iets meer? Je kunt mij ook inhuren als ballonneneenhoorn of ballonnenclown.

Verkleed als een regenboog eenhoorn maak ik de mooiste ballonfiguren. Een kleurig spektakel met glitters.

Hou je niet van regenbogen en eenhoorns? Geen probleem. Ik kan ook als ballonnenclown naar je feest komen.

Tarieven

De ballonfiguren blijven ongeveer een week goed. Naast dat ik zelf ballonnen kan vouwen, is het ook mogelijk om mij in te huren voor een ballon workshop, een leuke activiteit voor een kinderfeest of vrijgezellenfeest.

Tijdens deze workshop leg ik de basistechnieken voor het ballon vouwen uit en vouwen we samen een paar eenvoudige ballonfiguren.

Ballonartiest Brabant

Als Ballonartiest ben ik werkzaam in Brabant, Reusel, Bladel, Eersel, Hapert, Hilvarenbeek, Esbeek, Diessen, Netersel, Middelbeers, Arendonk, Turnhout, Poppel, Tilburg, Veldhoven en Eindhoven. Uiteraard kan ik ook naar andere plaatsen in Nederland en België komen.

Contact