Kinderfeesten

Schmink workshop (vanaf 8 jaar)

Tijdens deze twee uur durende workshop leer ik kinderen de basistechnieken van het schminken. Er wordt geoefend op oefenborden en oefenhoofden. Aan het einde van de workshop kunnen kinderen een paar simpele schmink designs, zoals een prinses en een tijger zelf maken.

Plus een cadeautje voor de jarige

Duur van de workshop 2 uur
Prijs € 12,50 per persoon

Ballon vouw workshop (vanaf 8 jaar)

Tijdens deze twee uur durende workshop ballon vouwen, leer ik de kinderen de basistechnieken van het ballon vouwen. Aan het einde van de workshop kunnen zij een aantal leuke ballonfiguren zelf maken, zoals een hond en een bloem.
Plus een cadeautje voor de jarige

Duur van de workshop 2 uur
Prijs € 12,50 per persoon materiaal inbegrepen

Workshops worden gegeven voor minimaal 6 tot maximaal 8 kinderen.
Voor het geven van de workshops kom ik op u locatie.

Tip: Deze workshops zijn niet alleen leuk voor een kinderfeest, maar bijvoorbeeld ook voor een vrijgezellenfeest.

Ibiza Hairfeathers

Deze vrolijk gekleurde haarextensies kunnen makkelijk in het haar ingezet worden. Leuk voor op kinderfeestjes of tijdens een evenement. Deze haarveertjes zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Ze worden met een haarhaak en een speciale kraal in het haar gezet. Na het inzetten wordt de haarveer op maat geknipt, zodat het een gelijke lengte met de rest van het haar heeft. De microring zorgt ervoor dat het goed op zijn plek blijft. Je hebt er dagen plezier van en kunt er ook mee douchen of zwemmen. Ook kun je ze gewoon met de rest van je haar meeborstelen.

Lijkt jouw dit leuk voor je kinderfeestje? Je kunt dit bij mij bijboeken bij een kinderfeestje voor schminken en/ of glittertattoo’s voor € 2,- p.p.